Ons werk
Collabsletten_Romantiek_07
Collabsletten_Romantiek_06
Collabsletten_Romantiek_04
Collabsletten_Romantiek_03
Collabsletten_Romantiek_08

Opgebrande kaars, 14 februari 2024

F*ck de basic rozen deze Valentijnsdag, verras elkaar met wat minuten romantiek! Deze kaars is voor allen die geloven in kwaliteit boven kwantiteit, less is more en kitscherig minimalisme.


Deze bijna opgebrande kaarsjes zijn overigens het hele jaar te branden. ✨♥️💘🌹🕯️


Foto's door Kees Willems

(ons forever collab-valentijn)

Een interactieve installatie, 2021

Hoax (hocus pocus) is een interactieve installatie bestaande uit een verzameling nepplanten. Met slechts één druk op de knop wek je de planten tot leven. De planten staan gepresenteerd op sokkels en zetten je aan het denken over de authenticiteit van het gepresenteerde tafereel. Hoax doet het naast de white cube, ook erg goed op feesten en partijen!

collabsletten_hoax_persfoto_06(1)
Hoax_Collabsletten_Still_Toevlucht_Faam_10
collabsletten_hoax_persfoto_05(1)
Hoax_Collabsletten_Still_Toevlucht_Faam_09
collabsletten_hoax_persfoto_04(1)
Hoax_Collabsletten_Still_Toevlucht_Faam_08
Hoax_Collabsletten_Still_Toevlucht_Faam_04
Hoax_Collabsletten_Still_Toevlucht_Faam_07
collabsletten_hoax_persfoto_03(1)
Springboard Art Fair day 1 2023 Photo by Almicheal Fraay (@maikeljay)-
Hoe_zwart_is_jouw_gat_03
Still_Hoe_zwart_is_jouw_gat_01
Hoe_zwart_is_jouw_gat_02
hoezwartisjouwgat_insta
DSCF7137kopie

Documentaire, verwacht in 2024

Stel je voor: je hebt jarenlang je creatieve passie gevolgd, je ziel in je makerschap gegoten en bent afgestudeerd aan een veelbelovende kunstacademie. Maar dan komt toch het onvermijdelijke zwarte gat en daar zit je dan, als maker met je makerschap, maar hoe ga je het nu maken?


De onstuimige realiteit van het leven na de kunstacademie wordt vaak verzwegen, juist dit willen wij onderzoeken en aan het licht brengen met onze documentaire. We nemen je mee op een reis door het zwarte gat van drie kunstenaars uit verschillende disciplines, die elk weer tegen andere uitdagingen aanlopen. We graven diep en verkennen de persoonlijke, maar herkenbare verhalen van deze kunstenaars, hun dromen, teleurstellingen en de zoektocht naar succes. 


De documentaire maken we in samenwerking met allround filmmaker Kees Willems. 

Volg ons via Instagram op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Een interactieve installatie, 2021

Pagina 13 is een voortzetting op Pagina 7, een nieuwe uitgave van het tijdschrift met het thema falen. Dit invulverhaal is ontwikkeld voor het Faal Festival in TivoliVredenburg. Een festival waar twijfels, onzekerheid en falen als normale menselijke fenomenen in de spotlight staan. 

Faal_Coverbeeld
pagina_13_gekreukd_01
FaalFestival1
FaalFestival4
FaalFestival2
Pagina_13_B-Roll_05
FaalFestival3
Pagina_13_B-Roll_04
Pagina_13_B-Roll_03
Pagina_13_B-Roll_02
magazinecover
invulverhaal
hangborden
prikbord

Invulverhaal, 2022

Pagina 7 is een grappig invulverhaal dat je naar sekspartners kunt sturen wanneer je positief wordt getest op een soa. Met de nostalgie van een invulverhaal uit een tijdschrift en een flinke dosis zelfspot proberen wij hiermee een lastig onderwerp op een grappige manier bespreekbaar te maken. Door het taboe te doorbreken krijgen we ______ (soort soa) beter onder controle! 


Dit project is ontwikkeld voor de roulerende expositie Intiem in de wachtkamer van de afdeling Seksuele Gezondheid in het Stadskantoor Utrecht. De expositie is tot stand gekomen door FAAM en GGD Regio Utrecht en gaat over liefde, seksuele gezondheid en seksueel plezier.

Een groeiende serie tegels, 2021

Ontstaan uit een (ongevraagde) samenwerking met een van onze Instagram volgers, omdat sommige uitspraken nou eenmaal vereeuwigd moeten worden op een tegel!

Wokeness_Collabsletten
Feministisch schijtpaard_Collabsletten
nee en ook geen wens
Vulva3_01
_1050836___serialized1
Lul02_01
_1050871___serialized1

Animatie/Installatie, 2020/2021

Kutsmoesjes, Lekker Lullig en Beseffende Billen: een speelse animatie trilogie. Dompel je onder in herkenbare smoezen, opmerkingen en realisaties.